Dag 8: passions

Op de valreep nog dag 8, bijna niet aan toegekomen. Mijn passies, dingen waar ik blij van word

1. Mijn gezin, met stip op één
2. Onze tuin. Ik hou van tuinieren van alles wat bloeit, met name van rozen en bloeiende bomen
3. Mijn vakgebied. Ik ben psycholoog en ook al kan ik het nu niet actief uitoefenen, ik heb grote passie voor mijn vakgebied
4. Naaien. Het lukt niet altijd want mijn handen willen niet altijd meewerken maar áls het lukt, naai ik graag kleding voor mijn kinderen.
5. Fotograferen. Lang een passie geweest. Van jongs af aan opgegroeid met een tante die fotograaf is/was en een fotostudio had bij ons in de winkel en besmet geraakt met het virus. Helaas willen mijn handen niet meer en is mijn camera te zwaar geworden. De passie blijft echter.
6. Wandelen. Vroeger lange stukken, nu hele korte. Maakt niet uit als ik maar buiten ben.

Gepubliceerd door lifeofazebramom

Ik ben 43 en samen met mijn man heb ik drie jonge kinderen. Twee jaar geleden werd, na een lange zoektocht, de diagnose H-EDS gesteld. Nog steeds ben ik aan het revalideren. Het is een hele kluif om alle ballen in de lucht te houden als je zelf fysiek niet in orde bent, je man zich de benen uit het lijf rent maar zelf ADHD heeft en één van je kinderen uitzonderlijk hoogbegaafd is. Met zijn allen struikelen we een beetje door het leven momenteel. We huilen en lachen wat af. En dáár gaat deze blog over. Want een leven geleefd in angst, is een half geleefd leven. 'Vivir con miedo es como vivir a medias!' En de naam van de blog? Die komt uit een verhaal wat ik samen met mijn dochter schreef.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: