Dag 9 : My support network

Mijn BFF stuurde deze foto, met de vraag of één van mijn dochters deze lampjes leuk zou vinden. Klein gebaar, groot plezier. Zij is een van de lieve mensen die wij als gezin om ons heen hebben. Wat héb ik ze hard nodig gehad de afgelopen 2 jaar; de lieve mensen om me heen. Niet alleen manlief en mijn schoonmoeder die het gezin draaiend hielden als ik uitgeschakeld was. Of mijn vriendinnen die me op sleeptouw namen of even incheckten als het te lang stil was aan de overkant. Maar ook de moeders van school die hulp aan hebben geboden. Zo super lief allemaal! Zonder dit steunend netwerk waren we waarschijnlijk met zijn 5-en een beetje door onze hoeven gezakt.

Gepubliceerd door lifeofazebramom

Ik ben 43 en samen met mijn man heb ik drie jonge kinderen. Twee jaar geleden werd, na een lange zoektocht, de diagnose H-EDS gesteld. Nog steeds ben ik aan het revalideren. Het is een hele kluif om alle ballen in de lucht te houden als je zelf fysiek niet in orde bent, je man zich de benen uit het lijf rent maar zelf ADHD heeft en één van je kinderen uitzonderlijk hoogbegaafd is. Met zijn allen struikelen we een beetje door het leven momenteel. We huilen en lachen wat af. En dáár gaat deze blog over. Want een leven geleefd in angst, is een half geleefd leven. 'Vivir con miedo es como vivir a medias!' En de naam van de blog? Die komt uit een verhaal wat ik samen met mijn dochter schreef.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: